Waterzuiveren.nl  @ 2013

Waterzuiveren.nl

WATERZUIVERINGSSYSTEMEN

Ontdek het verschil met echt zuiver water

ZUIVER WATERBRON IN HUIS
GUN U ZELF ZUIVER WATER
ZUIVER WATER VAN ESSENTIEEL LEVENSBELANG  

Waterzuivering

Waterzuivering.nl

WAT IS DE SMAAK VAN GEZUIVERD WATER?

Na het zuiveren is het water helder en licht van smaak. Een subtiel verschil in smaak is afhankelijk van de mineralen die oorspronkelijk in het ongefilterde water aanwezig zijn. Bij een laag mineraal gehalte na filtering smaakt het water als flessenwater en bij middelmatig gehalte naar natuurlijk bronwater.


Bij het zetten van (kruiden)thee met gezuiverd water zal de thee lichter van kleur en van smaak zijn doordat er minder zouten en andere stoffen in zitten dan in ongezuiverd water. Deze stoffen zijn mede smaakbepalend van het kraanwater.WAAR KOMT HET WATERZUIVERINGS- APPARAAT IN UW KEUKEN?

Meestal wordt het apparaat onder het aanrecht in het keukenkastje geplaatst. Het kan ook op grotere afstand geplaatst worden.


Op het aanrechtblad komt een extra kraantje voor het gezuiverde water. Indien gewenst kan er ook een triokraan gemonteerd worden deze vervangt uw oude kraan.


Met een aparte hendel op deze kraan schakelt u over op gezuiverd water.


NA HET ZUIVEREN IS HET WATER HELDER EN LICHT VAN SMAAK........

..........door de zuivering van dit systeem worden er mineralen en zouten uit het water gehaald die de smaak natuurlijker maken.

Producten

OP HET AANRECHT KOMT EEN EXTRA KRAANTJE VOOR HET GEZUIVERDE WATER....

..……een triokraan is de oplossing bij een natuursteen aanrechtblad.

Producten

Indien u een aanrechtblad heeft van bijvoorbeeld natuursteen en er geen extra gat in wilt voor het kraantje van de waterzuiveringsinstallatie dan bestaat er de mogelijkheid om een nieuwe, zogenaamde trio-kraan bij ons te bestellen waarop een extra hendel zit om over te schaken op gezuiverd water.