Waterzuiveren.nl

WATERZUIVERINGSSYSTEMEN

Ontdek het verschil met echt zuiver water

ZUIVER WATERBRON IN HUIS
GUN U ZELF ZUIVER WATER
ZUIVER WATER VAN ESSENTIEEL LEVENSBELANG  

Waterzuiveren.nl  @ 2016

VITALISEREN VAN WATER

Water heeft een groot zuiverend vermogen, mede hierdoor kunnen we als mens overleven op aarde. Water kan echter te veel werk verricht hebben en zijn zuiverende vermogen verbruikt hebben aan het opnemen van diverse stoffen. Steeds meer onderzoeken leiden naar het inzicht dat water ook informatie in de vorm van trilling in zich op kan nemen. Zo kan water ook belast en vervuild zijn met de uitstraling van negatieve energieën uit de omgeving. Rivieren die door overvolle geïndustrialiseerde en verstedelijkte gebieden stromen dragen zeer veel negatieve informatie in zich. Veel drinkwater in Nederland wordt gewonnen uit dergelijke rivieren.


Wateronderzoeker Masaru Emoto

Het mooie van water is dat het heel beweeglijk en veerkrachtig is. Water kan relatief eenvoudig van nieuwe informatie worden voorzien.

De Japanse wateronderzoeker Masaru Emoto heeft een techniek ontwikkeld waarbij hij water op een bepaald moment van bevriezing fotografeert en daarmee de (energetische) kwaliteit van het water zichtbaar maakt. Op de foto’s zie je dan de schoonheid of lelijkheid van de door bevriezing gevormde kristallen.


Emoto heeft watermonsters van over de hele wereld gefotografeerd waarbij we het meest natuurlijke en zuivere water als prachtige kristallen te zien krijgen en de foto’s van vervuild water als lelijk en onaangenaam worden ervaren.

Wat verder opvalt is dat foto’s van water mooier worden als het water eerst in contact kwam met positieve informatie in de vorm van harmonieuze muziek, symbolen, woorden en zelfs door positieve gedachten.

Reeds ruim voor Emoto’s ontdekkingen heeft o.a. Victor Schauberger ontdekt dat de wervelende beweging die water als bergbeek ondergaat een vitaliserende werking heeft. Tevens hebben de in de bergen aanwezige kristallen een positieve werking op de (energetische) kwaliteit van het water.


Yogitri waterzuivering
Om bovenstaande redenen hebben wij in onze Yogitri-waterzuiveringsapparaten een unit met edelstenen waar het gezuiverde water doorheen stroomt en laten vervolgens het water om deze unit wervelen met een spiraalbeweging om zo de vitaliteit te verkrijgen zoals zuiver bronwater uit de bergen.


We gebruiken bergkristal, rozekwarts en amethist. De unit kan gemakkelijk geopend worden om er andere edelstenen aan toe te voegen. Hou er rekening mee dat niet alle edelstenen hiervoor geschikt zijn.


Om de trilling van het water verder te verhogen hebben we het Sri Yantra symbool op de waterzuiveraar aangebracht en op een aparte plaats kunt u uw zelfgekozen positieve intentie noteren. De Sri Yantra is de meest oorspronkelijke Yantra en staat symbool voor het verbinden van het Goddelijke bewustzijn met de mens.