Waterzuiveren.nl

WATERZUIVERINGSSYSTEMEN

Ontdek het verschil met echt zuiver water

ZUIVER WATERBRON IN HUIS
GUN U ZELF ZUIVER WATER
ZUIVER WATER VAN ESSENTIEEL LEVENSBELANG  

Waterzuiveren.nl  @ 2016

KAN IK HET APPARAAT ZELF INSTALLEREN?

Met een beetje ervaring in loodgieters werk is de installatie zelf uit te voeren. Er dient een kraantje aangesloten te worden op het waterleidingnet en een gat door het aanrecht geboord te worden voor het meegeleverde kraantje. Er zit een duidelijke installatie handleiding bij. In overleg kunnen wij het apparaat ook voor u installeren voor een meerprijs van €100,- (binnen Noord-Holland, buiten Noord Holland komt een 25 ct per kilometer bij).


ZIJN ER VERSCHILLEN IN WATER?

We kennen bronwater, flessenwater, hemelwater, oppervlaktewater, grondwater en onbehandeld water als ruwwater maar ook afvalwater.


WAT KOST DRINKWATER?

Gezuiverd water kost per apparaat minder dan 25 cent per dag. Hierin zijn alle kosten opgenomen zoals het vervagen van alle filters, 20 jaar gebruik van het apparaat en 1 keer vervangen van de druktank.


HOEVEEL WATER GEBRUIKEN WE?

Gemiddeld gebruiken wij 2 liter water om te drinken, onze douche per keer 65 liter en het doorspoelen van het toilet kost 6 liter water. En dan is er nog het wassen van onze kleding dat rond de 60 liter per wasbeurt kost.


KAN IK STREEPLOOS RAMEN ZEMEN?

Met gezuiverd water kunt u streeploos ramen zemen. Veel professionele glazenwassers zijn u al voorgegaan en maken gebruik van waterzuiveringsinstallaties. Doordat alle vervuiling uit het water is gehaald blijven er geen restanten van deze stoffen achter op het raam in de vorm van strepen.