Waterzuiveren.nl

WATERZUIVERINGSSYSTEMEN

Ontdek het verschil met echt zuiver water

ZUIVER WATERBRON IN HUIS
GUN U ZELF ZUIVER WATER
ZUIVER WATER VAN ESSENTIEEL LEVENSBELANG  

Waterzuiveren.nl  @ 2016

Hoe wordt het water gezuiverd?

HOE ZIT HET MET DE WATERDRUK OP HET LEIDINGSTELSEL?

In Nederland is de waterdruk van het waterleiding stelsel ruim boven de 3 bar, voldoende om een goede werking van het apparaat te waarborgen.

Voor intensiever gebruik dan een gemiddeld huishouden van vier personen, kunnen wij u ook systemen met een ingebouwde pomp leveren. Het nadeel van dit systeem kan een hinderlijk geluid zijn en daarnaast dient het systeem aangesloten te worden op het elektriciteitsnet.  


WERKWIJZE YOGITRI WATERZUIVERINGSSYSTEEMHet leidingwater gaat eerst door een fijne 5 micron prefilter (1) voor het verwijderen van grove materialen zoals kalk, stof, roest en ander bezinksel.


Vervolgens gaat het door een geactiveerde koolstoffilter (2). Dit filter verwijdert tot 98% van het aanwezige chloor en organische verontreiniging.


De derde filter (3) [is een 1 micron sediment of Block carbonfilter en] verwijdert de rest van de chemische verontreiniging.


Dan gaat het water door de omgekeerde osmosefilter (4). Het TFC membraan verwijdert 95-99% van alle aanwezige stoffen in het water zoals zware metalen, nitraat, lood, landbouwgif etc. Deze uitgefilterde afvalstoffen worden weg gespoeld via de afvoer.


Als laatste stap in de filtering is er nog een kleinere koolstoffilter (5) om de laatste restjes, zoals chloor en chemicaliën, die nog in het water achter zijn gebleven, te verwijderen. Dit filter verbetert nog meer de smaak en de geur van het water.


Het gezuiverde water wordt opgevangen in een 12 liter-voorraadtank. In de tank zit een ballonachtige natuurrubber zak met een druk van ½ - 1 Bar. Als de tank wordt gevuld gaat de druk omhoog en perst de tank het water naar buiten als de kraan wordt geopend.


Na het filterproces stroomt het gezuiverde water door een aparte unit met edelstenen; amethist, bergkristal en rozenkwarts. Dit zijn de drie stenen waarmee water het beste kan worden gevitaliseerd. Daarna stroomt het water voor extra vitalisatie met een spiraal beweging rondom deze unit.


Het gezuiverde en gevitaliseerde water stroomt uit de meegeleverde tapkraan, gemonteerd op het aanrecht. Het water stroomt net als een reguliere kraan, ononderbroken indien u de hendel naar boven plaatst.Koperen leidingen
Na het zuiveren van het water door onze installatie mag het gezuiverde water niet meer door koperen leidingen stromen, maar wel door de meegeleverde kunststof leidingen. Door het hoge opnamevermogen van het gezuiverde water zou er te veel koper en lood van de solderingen uit de leidingen opgenomen kunnen worden.